top of page
9Miles - Dag 3-12.jpg

El Paseo Español, onze mooiste drive in Spanje is in 2024 terug op de agenda.

Verwacht andere delen van Spanje te zien dan dat je gewend bent. Niet de Pyreneeën, niet het zuidelijke deel van Spanje maar de kustlijn en het binnenland van de Costa Dorado naar de Costa de Valencia.

Verblijf op de mooiste plekken en slaap in de mooiste hotels. Gastronomie van het hoogste niveau tezamen met uiteraard de mooie routes die wij altijd uitzoeken maakt deze Drive tot een waar festijn. 9 Miles zorgt ervoor dat de verwachtingen van u wordt overtroffen.

De start van de drive is op 21 mei in het mooie en zonnige Barcelona.

El Paseo Español: Supercars, Zon en Onvergetelijke Avonturen.

Startend in Barcelona

Max. 16 deelnemers

5 dagen / 4 nachten

3 magische rijdagen / 850 km

Finish in Valencia

De mooiste hotels

9Miles - Dag 3-142.jpg
9Miles - Dag 1-74.jpg
9Miles - Dag 3-125.jpg
9Miles - Dag 3-97.jpg
9Miles - Dag 3-209.jpg
pngegg(1)_edited_edited_edited.png

Barcelona: Startpunt van het avontuur

Na een opwindende aankomst in Barcelona, verwelkomen we enthousiast de deelnemers en hun glanzende supercars. Terwijl de zon langzaam ondergaat, kunnen gasten zich verfrissen en ontspannen in de weelderige accommodatie van het prachtige Sofitel Skipper Hotel, genietend van het zachte briesje van de Middellandse Zee. De avond belooft een culinair hoogtepunt te worden, waarbij we gezamenlijk samenkomen in de uitnodigende sfeer van Restaurant CDLC. Met uitmuntende gerechten en sprankelende gesprekken bereiden we ons voor op de onvergetelijke reis die voor ons ligt, vol avontuur en verkenning langs de adembenemende wegen van Spanje.

Schilderachtige ritten langs de kust

Terwijl onze supercars de kronkelende wegen van Garraf berijden, worden we getrakteerd op een betoverend landschap dat zich voor ons ontvouwt. De azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee glinsteren onder de warme Spaanse zon, terwijl kliffen en rotsformaties de kustlijn omlijsten als natuurlijke kunstwerken. Het geluid van de golven vermengt zich met het brullen van onze motoren, terwijl we ons laten leiden door deze schilderachtige reis langs de adembenemende kust van Garraf.

Pittoreske plaatsen aan de Costa Dorada

Tijdens onze tour doorkruisen we een lappendeken van pittoreske plaatsen, elk met zijn eigen unieke charme en karakter. Van schilderachtige dorpjes met geplaveide straatjes waar je niemand tegenkomt tot levendige stadjes met drukke boulevards, elke stop biedt een nieuwe ontdekking. We passeren smalle straatjes, bewonderen historische architectuur en proeven van lokale lekkernijen die de smaak van elke regio belichamen. Elk pittoresk dorpje dat we passeren, voegt een nieuw hoofdstuk toe aan ons avontuur en verrijkt onze herinneringen aan deze onvergetelijke reis door het hart van de Priorat regio.

Adrenaline op de bochtige wegen naar Castellón

Met elke scherpe bocht die we nemen, voelen we de adrenaline stijgen en de opwinding door onze aderen razen. Onze auto's pakken behendig elke
kronkelende weg, en de motoren brullen als een symfonie van kracht en precisie. De uitdagende haarspeldbochten dagen onze vaardigheden uit, terwijl we de perfecte lijn zoeken om elke apex te temmen. Het landschap vliegt voorbij als een levend schilderij, terwijl we ons één voelen met de weg, één met de machine. Op deze bochtige wegen vinden we niet alleen de ultieme sensatie van snelheid, maar ook een diep gevoel van vrijheid en avontuur dat ons naar nieuwe hoogten stuwt.

Aankomst in Valencia: Einde van onze onvergetelijke reis

Onze finish is in Valencia. We worden verwelkomd bij het elegante Hotel Balneario Las Arenas, waar luxe en comfort samenkomen. Na een dag vol opwinding en prachtige landschappen vinden we voor even rust in deze oase aan de Middellandse Zee. Terwijl de avond valt, worden we meegenomen naar de sfeervolle ambiance van Marina Beach Club, waar we ons tegoed doen aan heerlijke gerechten die de zintuigen prikkelen en onze smaakpapillen verwennen. Na het diner barst het feest los en laten we ons meevoeren op de opzwepende beats van de muziek, dansend onder de schitterende lichten van Club Marina. Hoe laat het wordt kan iedereen zelf bepalen.. Er worden herinneringen gemaakt die we voor altijd zullen koesteren.

9 Miles-logo-ElPaseoEspanol.png
 • Barcelona

 • Escaladei

 • Ráfales

 • Valencia

21-25 MEI 2024

Adrenaline, omgeving & culinaire verrassingen.

9Miles - aankomstdag-106.jpg

El Paseo Español

Samenvatting

logo-paseoespanol2.png
 • Start event: 21 mei 2024 - Barcelona ( Vlucht richting Barcelona is in de ochtend gepland, Auto's op transport arriveren eveneens in de ochtend.

 • Finish event: 25 mei 2024 in Valencia

 • 4 overnachtingen in de mooiste hotels en resorts

 • Uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen

 • Luxe lunch op toplocaties inbegrepen ( incl. dranken )

 • Luxe diners op toplocaties inbegrepen ( incl. dranken: Wijn, bier, frisdranken, waters & koffie/thee )

 • Reservering parkeerplaatsen inbegrepen

 • Clubavond + diner incl. drankarrangement bij Marina Beach in Valencia

 • Transfers van en naar de luchthavens in Spanje inbegrepen.

Het 9 Miles team

 • Het complete team van 9 Miles staat uiteraard tot ieder zijn beschikking.

 • De crew bestaat uit: videoteam, fototeam & de mannen die onze "handjes" zijn tijdens de drive.

 • Uiteraard wordt er een uitgebreide goodiebag meegegeven bij aanvang van de Drive.

 • Elke dag ontvangt de deelnemer van de crew een uitgebreid roadbook.

Aanmelden

 • Aanmelden voor El Paseo Espanol 2024 doe je via het formulier hier beneden. Nadat wij de inschrijving hebben ontvangen zul je van ons een bevestiging ontvangen per e-mail en tevens ontvang je een betaallink.
  Na ontvangst van de betaling is de deelname definitief.

  Verder nog vragen?
  Neem a.u.b. contact met ons op.

9 Miles-logo-ElPaseoEspanol.png
bottom of page