top of page

STUDIO FLORIS

StudioFLORIS Architecten-grijs.png

ARCHITECT VOOR VERBOUWING OF NIEUWBOUW

Studio FLORIS is een allround, flexibel, persoonlijk architectuurbureau dat al jaren zorgt voor unieke ontwerpen en een optimale dienstverlening, in zowel de zakelijke als in de particuliere markt, met uiteenlopende architectonische en bouwkundige projecten. De kracht hierbij is een combinatie van enthousiasme, creativiteit, kennis en een oplossing gerichte aanpak.
 

Elke opdrachtgever is uniek, zo is ook elk project uniek en bestaat het daardoor uit maatwerk. Dit vereist verder te denken dan de standaard oplossing. De uitgangspunten voor elk ontwerp zijn kwaliteit, vakmanschap en bovenal betrokkenheid. De opvatting is het creëren van kwalitatief hoogwaardige, moderne & heldere woon- en werkomgeving die het dagelijkse leven van de gebruikers moet verrijken.

Van eerste idee tot en met de oplevering staan wij u bij met (ver)nieuwbouw, verbouw, renovatie of herbestemming.
 

U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding van verbouw & nieuwbouw. Ook voor interieurontwerpen bent u bij ons aan het juiste adres.Meer informatie over Studio Floris via: https://www.studio-floris.com/

A002-ontwerp-woning-Almere.jpg

Over Studio Floris

MARTIJN FLORIS
 

Architect (MSc)
 

Martijn (Floris) is de oprichter van Studio FLORIS dat hij in 2016 is gestart, vanuit afsplitsing van eerder partnerschap. Hij heeft zeer ruime ervaring opgedaan bij meerdere architectenbureaus en succesvol afgeronde studies aan o.a. de HvA Amsterdam (ing.) & TU Delft (MSc).

Al vroeg had hij een bijbaan bij een gerenommeerd architectenbureau. Door z’n bagage en opleiding is er enorm veel kennis door alle schaalgebieden heen. Al vroeg was het ontwerpen en creëren van een grote passie. Het liefst zit hij dan ook achter de tekentafel projecten te ontwerpen. Bij elk project is Martijn direct betrokken.

“Saaie ontwerpen, daar ben ik allergisch voor”.

Martijn-Floris_bw_edited.png

Enkele voorbeelden van projecten

Contactgegevens:

StudioFLORIS Architecten-grijs.png

Adresgegevens
Postbus 10385
1001 EJ  Amsterdam
 

Openingstijden

Ma t/m vr 09:00 – 17:00


Bezoek bij voorkeur na afspraak.
 

 

Tel: 06-19872428

 

E-mail:  post@studio-floris.com

www.studio-floris.com

bottom of page