top of page

STIPT POLISH POINT

"Fabrieksnieuw"

STIPT LOGO COMPACT BLAUW 300px.png

Stipt Polish Point is een autorenovatiebedrijf dat youngtimers, oldtimers, klassiekers en sportwagens fabrieksnieuw maakt. 

Rick van Stippent eigenaar van het autorenovatiebedrijf heeft in 15 jaar alle methodieken bedacht en ontwikkeld om een auto van A tot Z aan te pakken. Deze kennis heeft hij geconfigureerd in de producten van Stipt Polish Point Shop (Stipt) zodat U als particulier zelf op een verantwoorde en veilige wijze uw auto naar een hoger niveau kunt brengen.

De producten zijn verkrijgbaar via: https://www.stiptpolishpointshop.nl

stiptbanner.png

Over Stipt Polish Point

Een auto is immers niet een auto maar een schilderij. Als liefhebber wordt er nou eenmaal anders naar een auto gekeken en door ieder van hen ook anders beoordeeld. Vanuit dat opzicht ben ik 15 jaar geleden gestart met het ontwikkelen van methodieken ten behoeve van het restaureren en renoveren van auto’s. Deze passie is ontstaan uit uiterste perfectie en liefde voor auto’s. Het leuke aan Stipt Polish Point is dat wij de auto maken zoals deze in de folder stond. En dat heeft niets te maken met goed poetsen, deelrestauratie of volledige restauratie waarbij de originaliteit van de auto verdwijnt.
Wij renoveren en restaureren in het kader van de originaliteit waarbij alle facetten aan bod komen. Het verschilt per auto wat van toepassing is. Wij nodigen u graag uit om nadere toelichting te geven.
 

Met vriendelijke groet,
Rick van Stippent CEO

Enkele voorbeelden van producten

Contactgegevens:

Adresgegevens
Eindhovenseweg-Zuid 57
5683 PW Best
 

Openingstijden

Ma t/m vr 09:00 – 17:00

Zaterdag 08:00 – 13:00
 

Zondag Gesloten

 

Tel: 073-8884422

 

E-mail:  info@stiptpolishpointshop.nl

www.stiptpolishpointshop.nl

bottom of page