top of page

MAX TENDER

MAX-tender_Logo.png

De professionele transportpartner.

Niet élke kilometer hoeft op de teller. Dat begrijpen wij als geen ander.
MAX-Tender is uw partner op het gebied van veilig en betrouwbaar autotransport. Bij ons bent u verzekerd van professioneel gesloten transport dat wordt uitgevoerd door één van onze ervaren MAX-Ambassadeurs. Wij vervoeren uw auto met maximale zorg door heel Europa.

Uw auto is uiteraard bij ons in veilige handen: wij behandelen uw auto minimaal zoals u dat zelf ook zou doen.

Meer informatie over Max Tender via: https://www.max-tender.com

max-tender-gesloten-autotransport-specalist119-scaled.jpg

Over Max Tender

Waarom we doen wat we doen.


In het bezit van een exclusieve auto zijn is een bijzondere ervaring. Het is een mechanisch kunstwerk dat met respect en liefde behandeld dient te worden. Als u eraan denkt is het met een bijzonder gevoel. Wij begrijpen dat als geen ander en delen dat gevoel. MAX-Tender® is geboren uit liefde voor speciale, exclusieve auto’s en wij behandelen uw auto zoals u dat zelf ook zou doen. Met liefde, passie en respect. Ons materieel is uitgericht en uitgerust om uw parel onder gemaximaliseerde veiligheid naar de door u gekozen bestemming te vervoeren.


Geboren uit liefde.

Een week genieten aan de Côte d’Azur of een lang weekend heerlijke bochten rijden in de Alpen, maar niet de saaie (en dure) autosnelwegkilometers die eigenlijk zonde zijn om op de teller te zetten? Of is het tijd voor de jaarlijkse service bij uw merkdealer of importeur? Een bijzonder event van de rijdersclub waar u lid van bent? Uw auto is voor u iets bijzonders. Een mechanisch kunstwerk dat met respect en liefde behandeld dient te worden. Als u eraan denkt is het met een bijzonder gevoel..

Enkele voorbeelden van onze diensten

Van uw voordeur tot aan uw vakantieadres.

Contactgegevens:

MAX-tender_Logo.png

Adresgegevens
MAX-Tender B.V.
Teddingtonweg 6

2421 LL Nieuwkoop

Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak.
 

 

Tel: +31 (0) 85 800 0203

 

E-mail:  info@max-tender.com

www.max-tender.com

bottom of page