top of page
DNA_logo_zwart.png

DNA CARS

"Driving is in our DNA."

Pure emotie, passie en pk’s. Voor de ultieme autoliefhebber is alleen het allerbeste goed genoeg. Onze collectie van exclusieve auto’s is ongeëvenaard.

Treed binnen bij DNA Cars en maak kennis met de mooiste en krachtigste modellen uit het topsegment van fameuze automerken als Audi, Mercedes-AMG, Porsche en Range Rover.
 

DNA-Cars-Naarden-pand-voorkant-zon.jpg

Over DNA Cars

Toonaangevend in het exclusieve segment, met bijzondere merken.

Pure emotie, passie en pk’s. Voor de ultieme autoliefhebber is alleen het allerbeste goed genoeg. Onze collectie van exclusieve auto’s is ongeëvenaard. Treed binnen bij DNA Cars en maak kennis met de mooiste en krachtigste modellen uit het topsegment van fameuze automerken als Audi, Mercedes-AMG, Porsche en Range Rover.

DNA Cars is meer dan een dealer. Wij delen de passie van onze klanten voor sportieve automerken en staan klaar om te adviseren en assisteren in de zoektocht naar hun volgende droomauto. Ook wanneer deze niet in onze showroom staat. Ervaar de kennis en persoonlijke service van een echte specialist.

Meer mogelijk dan je denkt!

 

DNA Cars Naarden helpt graag mee je auto een geheel nieuwe look te geven. Van het wrappen van je auto tot het zoeken naar vervangende bodykits, niets is ons te gek.

Daarnaast is DNA Cars specialist op het gebied van performance onderdelen, zoals uitlaten en chiptuning en zetten wij ons netwerk graag in voor onze klanten.

Uitgekeken op je bestaande auto? Wellicht kan een kleine ingreep van onze kant dit weer helemaal veranderen. Vraag ons gerust ernaar!

Enkele voorbeelden van het aanbod

Contactgegevens:

Adresgegevens
Cort van der Lindenlaan 46
1412 CA Naarden
 

Openingstijden

Ma t/m vr 09:00 – 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00
 

Zondag Gesloten

 

Tel: 085-0160911

 

E-mail:  info@dnacars.nl

www.dnacars.nl

bottom of page