top of page

DK Service

"Exclusieve auto’s hebben de juiste service nodig" 

Met de jarenlange ervaring die wij hebben met het repareren en onderhouden van dure auto’s, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw auto de juiste zorg nodig heeft. Met de vakmanschap van onze monteurs en de modernste apparatuur, kunnen wij een hoge kwaliteiten de juiste service bieden. Uw autowordt onderhouden volgens de fabrieksvoorschriften, maar dan voor lagere prijzen dan bij de dealer.

Wij denken graag mee met de klant en vinden het ook uitermate belangrijk om u uit te leggen wat precies nodig is om uw auto weer volledig onderhouden de weg op te krijgen.Meer informatie over DK Service via: https://www.dkservice.nl

20210826-_R5A9124-scaled.webp

Ons verhaal

Van stagiair tot eigen ondernemer – Een reis van passie en vakmanschap!
 

Dennis heeft wel zijn droom verwezenlijkt en daar heeft hij vanaf zijn 16e ook hard voor gewerkt.


Dennis: “Als 16-jarige ben ik bij Mercedes begonnen, eerst als stagiair. Ik heb daar in totaal 12 jaar gewerkt, waarvan de laatste vier jaar als AMG-specialist, daar zit ook mijn grote liefde.”
 

De Mercedes garage geloofde in hem en vertrouwde hem al snel de AMG-uitvoerring, de sportieve en krachtige versie van de Mercedes, toe.

Hoewel hij bij Mercedes helemaal op zijn plek zat werd Dennis gevraagd om een werkplaats op te zetten bij een bedrijf in exclusieve auto’s. Hier deed hij ervaring op met verschillende andere automerken, waaronder onder andere Ferrari, Jaguar, Porsche, Bentley, Rolls-Royce, Lamborghini, Maserati, Range Rover, BMW en Audi.
 

Na vijf jaar de werkplaats te hebben gerund besloot Dennis om voor zichzelf te gaan beginnen.

“Het ondernemerschap zit bij mij in de familie. Na 17 jaar ervaring te hebben opgedaan, vond ik dat het tijd was om een volgende stap te zetten. Ik kan soms best wel eigenwijs zijn. Als ondernemer heb ik de vrijheid om mijn eigen visie te volgen, dat vind ik fijn.”
 

Dennis was nog maar een paar maanden voor zichzelf begonnen toen hij Bart benaderde om voor hem te komen werken. Ze kennen elkaar van hun vorige werkgever waar ze samen vijf jaar lang de werkplaats hebben gerund.
 

Bart: “We zijn allebei heel erg verschillend en daarom vullen we elkaar ook zo goed aan. We kunnen eigenlijk niet zonder elkaar.”
 

Het perfecte koppel, een dynamisch duo.
 

“Als 15-jarige ben bij Ford begonnen en daarna ben ik naar een universeel autobedrijf gegaan. In die tijd heb ik al mijn monteursdiploma’s gehaald.”
 

“Het is hier nooit saai. We hebben veel lol samen en de radio staat altijd aan. We hebben een behoorlijk audiosysteem aangeschaft zodat we goede muziek hebben in de werkplaats.”

In november 2023 heeft Dennis zijn moeder gevraagd het team te komen versterken, om met name de afspraken en de offertes maken, de facturatie en de administratie te doen, zodat Dennis zich volledig kan richten op het repareren van auto’s.
 

Dennis: “In de toekomst hoop ik als bedrijf nog verder te groeien, waarbij we de kwaliteit nooit uit het oog zullen verliezen.”

Enkele voorbeelden van projecten

Contactgegevens:

dk-zwart_edited.jpg

Adresgegevens
Molenlaan 30
1422 ZA Uithoorn
 

Openingstijden

Ma t/m vr 09:00 – 17:00
Bezoek ons na afspraak.
 

Zondag Gesloten

 

Tel: +31 (0) 6 51189831

 

E-mail:  info@dkservice.nl

www.dkservice.nl

bottom of page