top of page

Custom Dreams

"Het verschil tussen goed en het beste is oog voor detail" 

Custom Dreams white_edited.png

Bij Custom Dreams hebben we professionaliteit, service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan het te leveren werk. Graag beantwoorden wij al uw vragen en vertellen wij u graag over de mogelijkheden om uw kostbare bezit te customizen.

We bieden een scala van op maat gemaakte diensten aan, zoals het customizen van auto's en motoren door middel van bodykits, aanpassingen aan auto’s met nieuwe wielen, spuitwerk, wrapping, nieuwe lederen interieurs, maar ook reparaties van schades en nog veel meer.

Wij zijn gevestigd in Purmerend, onder de rook van Amsterdam. Onze klanten echter komen vanuit heel Europa naar ons toe. Zowel particulieren als autobedrijven weten ons al jaren te vinden.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het customizen van supercars mogen wij ook spreken van echte ervaring. Doordat wij werken met de allerbeste materialen en de meest competente en vakbekwame technici kunnen wij die maximale tevredenheid garanderen. Hier zijn wij bij Custom Dreams enorm trots op.Meer informatie over Custom Dreams via: https://www.customdreams.nl

cd-oventa-scaled.jpg

Over Custom Dreams

Custom Dreams, de plek waar je dromen werkelijkheid worden. Zowel voor auto's als voor motoren.

De oprichter van Custom Dreams is Kevin Volwater. Zijn grootste passies in het leven zijn: Auto's en motoren. Al sinds zijn jonge jaren is hij bezig met het maken van de mooiste auto's en motoren. Van complete bodykits tot die extra spoiler op de auto waardoor het plaatje compleet is.

De volgende stap was heel natuurlijk; werken in een carrosseriebedrijf, om de fijne kneepjes van het vak te leren.
Na vele jaren daar te hebben gewerkt, richtte Kevin zijn ervaring en expertise meer en meer in de richting van het volledig aanpassen van auto's. Met grote vaardigheid, visie en precisie maakt Kevin en zijn team uw droomauto, motor of interieur op maat gemaakt.

Vragen, ideeën of een meeting?

We gaan graag het gesprek over uw dromen aan!

Gr

Kevin Volwater

Enkele voorbeelden van projecten

Contactgegevens:

Custom Dreams white_edited.png

Adresgegevens
Weberstraat 33
1446 VV Purmerend
 

Openingstijden

Ma t/m vr 09:00 – 17:00

Zaterdag 08:00 – 13:00
Bezoek bij voorkeur na afspraak.
 

Zondag Gesloten

 

Tel: +31 (0) 299 752 356

 

E-mail:  info@customdreams.nl

www.customdreams.nl

bottom of page