top of page

Custom Dreams

"Het verschil tussen goed en het beste is oog voor detail" 

Custom Dreams white_edited.png

Bij Custom Dreams hebben we professionaliteit, service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan het te leveren werk. Graag beantwoorden wij al uw vragen en vertellen wij u graag over de mogelijkheden om uw kostbare bezit te customizen.

We bieden een scala van op maat gemaakte diensten aan, zoals het customizen van auto's en motoren door middel van bodykits, aanpassingen aan auto’s met nieuwe wielen, spuitwerk, wrapping, nieuwe lederen interieurs, maar ook reparaties van schades en nog veel meer.

Wij zijn gevestigd in Purmerend, onder de rook van Amsterdam. Onze klanten echter komen vanuit heel Europa naar ons toe. Zowel particulieren als autobedrijven weten ons al jaren te vinden.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het customizen van supercars mogen wij ook spreken van echte ervaring. Doordat wij werken met de allerbeste materialen en de meest competente en vakbekwame technici kunnen wij die maximale tevredenheid garanderen. Hier zijn wij bij Custom Dreams enorm trots op.Meer informatie over Custom Dreams via: https://www.customdreams.nl

Custom Dreams F8 Novitec finish-2.jpg

Ons werk

Bijzondere auto’s verdienen een bijzondere behandeling. Heb je een supercar of wil je jou auto tot een supercar maken, alles is mogelijk! Wij kunnen aangepaste auto-ontwerpopties aan bieden. Wij geloven dat een auto of een supercar meer is dan alleen een voertuig. 

Professionaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service en een enorm scala aan diensten, is wat Custom Dreams echt onderscheidt. 
Het aanbieden van traditioneel maatwerk zoals raamtinten, wielen en banden, verf en carrosserie, restauraties, audio en fabricage. Maar er is nog veel meer, van het spuiten van zwaar materieel tot landelijke levering. Custom Dreams werkt met uw budget.

Met alle maatwerk- en speciale diensten die we aanbieden, is het gemakkelijk om te vergeten dat we ook gespecialiseerd zijn in verf en carrosserie.

Met onze nieuwe state-of-the-art verffaciliteit, getrainde technici en toonaangevende verfleveranciers, besteden we de grootste zorg aan het voorbereiden van uw voertuig en het aanbrengen van de verf van uw keuze. En dit alles....in eigen huis.

Onze diensten bestaan uit:

​​

- Customizen

- Detailing

- XPEL bescherming

- Carwrapping

- Remklauwen spuiten

- Tinten van ramen

- Schadeherstel

- Velgenherstel

- Carbon herstel

- Bodykits monteren en maken.

- Spuitwerk

- Hydrodip ( carbon )

Vragen, ideeën of een meeting?

We gaan graag het gesprek over uw dromen aan!

Gr

Kevin Volwater

Enkele voorbeelden van projecten

Contactgegevens:

Custom Dreams white_edited.png

Adresgegevens
Weberstraat 33
1446 VV Purmerend
 

Openingstijden

Ma t/m vr 09:00 – 17:00

Zaterdag 08:00 – 13:00
Bezoek bij voorkeur na afspraak.
 

Zondag Gesloten

 

Tel: +31 (0) 299 752 356

 

E-mail:  info@customdreams.nl

www.customdreams.nl

bottom of page