top of page

SpringDrive 2023!

De bolides komen weer van stal!!

 • De bloemetjes gaan weer bloeien en bandjes mogen worden opgewarmd voor wat beloofd een heerlijke voorjaarsrit!!
  Dit jaar gaan we start bij het schitterende Villa Ruimzicht in Doetinchem. Hier verzamelen alle deelnemers zich en worden ze verwend met heerlijke koffie, thee en diverse gebakjes. Nadat alle goodiebags zijn uitgereikt en de introductie is geweest wordt het tijd om de motoren op te warmen voor het eerste gedeelte van de drive!

  De omgeving van Doetinchem leent zich uitstekend voor diverse mooie routes en uitvalswegen richting Duitsland. En dat gaan dan ook doen. Even de motoren goed doorspoelen en klaarmaken voor het seizoen. Na een lekker stukje Duitsland keren we terug naar Nederland om uiteindelijk bij onze lunchlocatie aan te komen. Het Van der Valk in Cuijk. Hier zal een fantastische lunch worden geserveerd en kan iedereen weer even samen doorspreken hoe lekker het is om de auto weer te gebruiken waarvoor ze zijn gemaakt.

9Miles.png

LOCATIE

DAGEN

GELDERLAND /
DUITSLAND

 

Dagtour

Prijs: € 169,-

*
Prijs zakelijk: € 169,- excl. 21% BTW
Prijs is op basis van 1 persoon.
2 personen is prijs x 2!
Bij de aanmelding is dit aan te geven.
 
 • De route na de lunch gaat weer in een schitterende route richting de mooiste gebieden van de Veluwe. Hier komen wel weer wat bekende wegen langs maar niet minder mooi en heerlijke rijderswegen. Na een pittige middagrit komen we aan bij Landgoed Rhederoord. Een schitterend Landgoed met rijke historie.

  Het diner zal een zeer uitgebreid Shared diner worden waarbij er echt voor elk wat wils op tafel verschijnt. Uiteraard tezamen met heerlijke dranken.

   

 • Alle informatie is te lezen in de brochure.

Spring drive-letters.png
Brochure_1.png
Brochure_2.png

Aanmelden

 • Aanmelden voor de SpringDrive  2023 doe je via het formulier hier beneden. Nadat wij de inschrijving hebben ontvangen zul je van ons een bevestiging ontvangen per e-mail en tevens ontvang je een betaallink.
  Na ontvangst van de betaling is de deelname definitief.

  Verder nog vragen?
  Neem a.u.b. contact met ons op.

9Miles.png
bottom of page