top of page

ONZE MISSIE

Enjoy the finer things in life!

9Miles.png

Contactdetails

ONZE MISSIE

Enjoy the finer things in life

Onze missie is: Enjoy life maar vergeet nooit waar je vandaan kwam.

Hard work pays off...

9 Miles is ontstaan vanuit een passie. Een passie voor het verbinden van mensen, mensen laten genieten van de mooie dingen in het leven. En daar horen voor onze club een aantal zaken bij: ondernemen, auto's, reizen, lekker eten en dus genieten!

Combineer de mooiste versies hiervan en dan heb je 9 Miles!

Dat genieten gaat niet zomaar, daar moet je iets voor doen. Hard werken dus en als het moment daar is dan kan je gaan genieten.

Genieten van de mooiste wegen in de wereld, de beste hotels en gezellige nieuwe vrienden voor het leven.

AU8I6279.jpg


 

Het opzetten van een business club is 1 van de redenen geweest om 9 Miles te starten. Wanneer je in het midden van je leven staat en je business draait maar je weet niet hoe je verder moet, hoe je moet groeien, welke juiste keuzes er gemaakt dienen te worden, dan is het prettig als je de juiste mensen om je heen verzameld en van elkaar kan leren. Helemaal als je onderaan de ladder staat. Dan is het leuk om onderdeel uit te maken van een businessclub waar allerlei ondernemers zijn aangesloten waar je verder kunt met je bedrijf. Want één ding is zeker.... Stilstaan is hetzelfde als achteruit gaan

Onze reis tot nu toe

2023

LADIES & GENTLEMEN.....

2023 is hier en we hebben nu al een bijzonder lekkere drives op het menu gezet. Zowel in het buitenland als hier in ons mooie Nederland.
2023 wordt ons jaar!!

2022

THIS IS 9 MILES!
WE HEBBEN LATEN ZIEN HOE HET MOET EN HOE HET KAN!

Na het eerste jaar komen er altijd vragen om de hoek kijken over hoe je iets beter kan doen..We hebben een aantal mooie events achter de rug en bewezen waar we voor staan. 2023 wordt alleen nog maar beter!

2021

PROFESSIONALITEIT IN HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT!
MENSEN HEBBEN DAT NODIG, VOORAL NU IN 2021

Nu we een paar Drives verder zijn, vinden meer en meer mensen 9Miles. Eenmaal ontdekt slaan ze nauwelijks een Drive over. De professionaliteit en passie binnen onze Drives zijn de 2 factoren van ons succes.

2020

9MILES IS OPGERICHT

9Miles is pas net een paar maanden opgericht. 2 vrienden hadden het erover hoe het zou zijn om toch weer die drives te gaan doen.

Vanuit de gezamelijke passie is 9 Miles ontstaan.

Business & driving fast cars

9 Miles  - Germandrive-79.jpg

NOTHING IS POSSIBLE WITHOUT THE

9Miles-blanco-klein-wit.png

PARTNERS

Custom Dreams wit.png
JURGH-Detailing-Logo-Regular-white.png
Sebastiaan Doyer white.png
Stiptshop-wit.png
Chibuntu-Word-white_small.png
Contactdetails
bottom of page