Coast Drive

 • Zondag 22 mei zal 9 Miles een mooie Coast Drive organiseren.De dag staat volledig in het teken van Zeeland, bollenvelden en Amsterdam!


 • De dag zal starten bij een locatie op de Brouwersdam in Zeeland.Een prachtige plek om de dag te starten.
   

 • Na het ontvangst is er ruim de tijd om een bakje koffie of thee te nuttigen met de nodige versnaperingen uit de eigen streek. Het zal ongetwijfeld erg gezellig worden op de locatie maar aangezien we een pittige rijdag op de planning hebben zal er na een uurtje worden vertrokken. 

9Miles-yellow.png

LOCATIE

NEDERLAND

DAYS

1 DAG

Prijs: € 249,-

*
Prijs zakelijk: € 249,- excl. 21% BTW
Prijs is op basis van 2 deelnemers.
Deelname met 1 persoon ook mogelijk.
Informeer naar de optie.
 
 • De route zal via Zeeland, Maasvlakte, Rotterdam, Den Haag, Noordwijk, Zandvoort uiteindelijk eindigen op een mooie locatie in Amsterdam.


 • Tussen al het rijden door zal er ook een stop zijn op een parkeerplaats waarbij het team van 9 Miles klaarstaat om jullie op te vangen en te voorzien van de nodige lekkernijen.
   

Aanmelden

 • Aanmelden voor de CoastDrive  doe je via het formulier hier beneden. Nadat wij de inschrijving hebben ontvangen zul je van ons een bevestiging ontvangen per e-mail en tevens ontvang je een betaallink.
  Na ontvangst van de betaling is de deelname definitief.

  Verder nog vragen?
  Neem a.u.b. contact met ons op.

9Miles.png
9 Miles - Coast Drive
3 DAGEN TOT EVENEMENT
Zorg dat je erbij bent! Deelname beperkt tot 25 auto's maximaal. Een heerlijke rit vanuit Zeeland naar Amsterdam. Uiteraard met de nodige versnaperingen.
Wanneer
22 mei 10:30 – 17:00 CEST