top of page
VlugenOud_zwart-logo-400.png

Houthandel Vlug & Oud

"Specialisten in hout sinds 1931" 

Als Houthandel leveren wij een groot assortiment aan hout, voor zowel particuliere klussers als zakelijke klanten. Ons standaardassortiment aan hout bestaat uit allerlei soorten tuinhout, bouwhout, meubelhout, eiken tafelbladen en plaatmaterialen.
Indien u speciale maten of houtsoorten heeft kunnen wij dit voor u bestellen.
 

Ons streven is het leveren van een zo totaal mogelijk pakket aan producten, geheel afgestemd op de wens van de klant. U kunt hierbij denken aan een op maat gezaagd en bewerkt pakket van hout en plaatmateriaal voor bijvoorbeeld een schutting, verbouwing of overkapping.
 

Naast hout bieden wij een assortiment aan doe-het-zelf producten, schroeven, ijzerwaren, beitsen en onderhoudsproducten, geschikt voor binnen en buiten. Wij zien u graag in onze winkel in Zuidoostbeemster.


Tevens hebben wij goede contacten met diverse bouwers van buitenverblijven, carports, overkappingen etc.Meer informatie over Houthandel Vlug & Oud via: https://www.houthandelvlugenoud.nl

BPB-_dsc1714-Tabakspaadje-3-Laren-HR-21.jpg

Onze service

Houthandel Vlug & Oud is een begrip in de regio Noord-Holland, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en klantgerichte oplossingen. Groot zijn door klein te blijven is ons motto.

Het bieden van service is voor Houthandel Vlug & Oud een belangrijk onderscheidend vermogen. Wij ondersteunen onze klanten, ongeacht de grootte van de order, bij het kiezen en juiste gebruik van hun hout.
 

Onderstaand een viertal belangrijke kenmerken waarop Houthandel Vlug & Oud zich onderscheid:
 

 1. Houthandel Vlug & Oud heeft een grote voorraad en korte lijnen met leveranciers. Hierdoor kunnen wij de materialen snel (tussen de 5-7 werkdagen) bij de klant thuis leveren. Wij rijden met een eigen auto, en maken gebruik van een vaste transporteur en leveren door heel Noord-Holland. 
   

 2. Indien gewenst zagen en schaven wij uw hout op de gewenste afmetingen, in eigen beheer bij ons op de werf. Dit betekent in de meeste gevallen dat u de materialen gelijk mee naar huis kunt nemen. Klaar terwijl u wacht, zullen we maar zeggen.
   

 3. Graag nemen wij de tijd om samen met de klant, door middel van een passend advies, tot het gewenste resultaat te komen. Door de diversiteit van houtsoorten is er voor ieder budget een oplossing.
   

 4. De klant krijgt alle ruimte en tijd om het hout eventueel zelf bij ons uit te komen zoeken, en een deel van het bewerkingsproces te beleven.
   

Voor meer informatie over onze houthandel kunt u ons bezoeken aan de Purmerenderweg 29, 1461 DB, te Zuidoostbeemster (Noord-Holland).
Verder kunt u ons telefonisch bereiken via 0299 681 429

Het team van Houthandel Vlug & Oud.

Een greep uit onze producten & diensten

Contactgegevens:

VlugenOud_zwart-logo-400.png

Adresgegevens

Purmerenderweg 29

1461 DB Zuidoostbeemster
 

Openingstijden

Ma t/m vr 09:00 – 17:00

Zaterdag 08:00 – 16:00
 

Zondag Gesloten

 

Tel: +31 (0) 299 681429

 

E-mail:  info@houthandelvlugenoud.nl

www.houthandelvlugenoud.nl

bottom of page