top of page
9 Miles-logo-ElPaseoEspanol.png

El Paseo Espanol 2023!

Adrenaline, Omgeving, Culinair

 • Verwacht andere delen van Spanje te zien dan dat je gewend bent. Niet de Pyreneeen, niet het zuidelijke deel van Spanje maar de kustlijn en het binnenland van de Costa Dorado naar de Costa de Valencia.
   

 • Verblijf op de mooiste plekken en slaap in de mooiste hotels. Gastronomie van het hoogste niveau tezamen met uiteraard de mooie routes die wij altijd uitzoeken maakt deze Drive tot een waar festijn. Wij van 9 Miles zorgen ervoor dat de verwachtingen van onze deelnemers worden overtroffen.
   

 • De start van de drive is op 16 mei in het mooie Barcelona.

9 Miles-logo-ElPaseoEspanol.png
ElPaseo-letters.png

LOCATIE

Barcelona | Spanje
 

DAGEN

5 dagen

Prijs: € 4199,-

*
Prijs zakelijk: € 4199,- excl. 21% BTW
Prijs is op basis van 2 personen.
Brochure-front.png
Brochure-Open.png
 • Op deze tour rij je samen met maximaal 15 andere deelnemers in uiteraard de mooiste auto’s die gemaakt zijn voor de Spaanse wegen. Op deze drive gaan we het gebied van Priorat in om vervolgens de mooiste wijnen uit de regio te proeven.
   

 • Op de laatste avond
  verblijven we in de historische stad Valencia. Met een fantastisch avond zullen we de tour afsluiten om vervolgens de volgende dag op 20 mei weer richting Nederland terug te keren.
   

 • Voor diegene die het laat willen maken in Valencia kan dit ook aangezien we gebruik kunnen maken van een late check-out.

  Alle informatie is te lezen in de brochure.

  Gaat u mee??

Aanmelden

 • Aanmelden voor El Paseo Espanol 2023 doe je via het formulier hier beneden. Nadat wij de inschrijving hebben ontvangen zul je van ons een bevestiging ontvangen per e-mail en tevens ontvang je een betaallink.
  Na ontvangst van de betaling is de deelname definitief.

  Verder nog vragen?
  Neem a.u.b. contact met ons op.

9 Miles-logo-ElPaseoEspanol.png
El Paseo Espanol
El Paseo Espanol
16 mei 19:00
De locatie wordt later bepaald
bottom of page